Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Все още се издирва шофьорът, блъснал две жени в Стара Загора

Снимка: БГНЕС

Полицията в Стара Загора все още издирва шофьора, който вчера блъсна 2 жени на пешеходна пътека в града и избяга. 65-годишна жена почина на място, а друга е в болница без опасност за живота. 60-годишната жена е претърпяла три сложни операции, съобщи за „Хоризонт“ д-р Желязко Желязков, заместник-директор на университетската болница. 

На ранената жена са извършени остеосинтетични операции на дясното подбедрие, дясното бедро и дясната ръка. В момента се намира в Отделението по анестезия и реанимация на болницата в стабилно състояние. Снощи е била разпитана от следовател. Образувано е досъдебно производство по случая.

Нейка Тенева - заместник окръжен прокурор и говорител на Окръжната прокуратура, съобщи, че са назначени две съдебно-медицински и техническа експертиза. Ще бъдат иззети и всички записи от двете камери, които са монтирани на автогарата и на магазин „Практис“, които биха могли да са заснели автомобила, който блъсна двете сестри. Проблемът е, че камерите на търговските обекти са с ниска резолюция, също така зависи накъде са били насочени в момента на произшествието.

От полицията призовават всеки, който може да даде информация за катастрофата, да се обади на тел. 112, като обещават анонимност.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44