Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаха група от мигранти в Бургас

Снимка: Булфото

16 мигранти са задържани тази сутрин в Бургас между комплексите "Изгрев" и "Зорница". Групата е била само от мъже - съобщи директорът на бургаската полиция Калоян Калоянов:

Получена е информация за автомобил, превозващ група бежанци. Служителите на полицията са организирали заградителни мероприятия. Автомобилът е задържан. В него е имало 16 лица, мъже на различна възраст. Първо се установява страната, от която идват, и тяхната самоличност. Водачът на автомобила е направил опит да избяга, но е задържан от полицейските служители. Не е от Бургас, криминално проявен е.

Предстои идентификация на мъжете и настаняването им в центрове за бежанци, уточни Калоянов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44