Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Според полицията в Сливен инцидентът на летище "Бършен" не е в резултат на гонка

Тримата ранени при катастрофата на летище "Бършен" са отказали хоспитализация. Засега в полицията няма данни злополуката с двамата загинали младежи на 20 и 21 години да е станала по време на гонка.

Тримата ранени при трагичния инцидент вчера на летище "Бършен" са в добро здравословно състояние и няма опасност за живота им. Заведените след произшествието в областната болница младежи са отказали хоспитализация. Двама от пострадалите са на 27, третият на 22 години. Единият е със счупена ръка, вторият – с комоцио, а третият – с травма в областта на врата.

От Областната дирекция на полицията в Сливен заявиха, че засега няма данни инцидентът да е станал по време на гонка на автомобили. Най-вероятно младежите са пробвали да правят фигури, осморки и т.нар. дрифтове, с контролирано приплъзване на автомобила от завой в завой при висока постоянна скорост. 

Полицията е установила, че при катастрофата едната кола с водач от Сливен е ударила странично втората кола. Двамата загинали младежи са от Бургас.

Предстоят следствени експерименти за изясняване причините за катастрофата.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44