Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Плевенският съд остави за постоянно в ареста бащата, който нападна двама ученици

Плевенският съд остави за постоянно в ареста Милен Антов, който нахлу в Музикалната гимназия в Плевен и нападна двама непълнолетни след спор с неговия син. Антов отново отрече да се е укривал във Велико Търново и представи документи, че е бил на изпит по право във Великотърновския университет.

Втори адвокат от Софийската колегия пое днес неговата защита. В хода на разследването предстои да се изготви медицинска експертиза на Антов, който по думите на защитата му е болен и лекуван многократно от психично заболяване.

Адвокатът коментира има ли противоречие това с факта, че Антов е държал един от последните изпити по специалността право, когато е бил задържан от полицаите.

Нали разбирате, че в университетите в България не ги освидетелстват и не им искат медицински дали са болни психически или не са болни психически. Те ги допускат на изпити, явяват се на изпити, стават студенти, а след това, като трябва да работят някъде им искат медицински удостоверения. Абсурд е!



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44