Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жена загина, а други двама са ранени при тежка катастрофа в Банско

| обновено на 08.03.16 в 12:23
Снимка: Кети Тренчева

Тежка катастрофа е станала на една от най-натоварените улици в Банско. Млада жена е загинала на място, а двама са ранени.

В 8.20 часа 31-годишната Наталия Тинчева е излизала от търговски обект, от който е купила цветя на майка си за празника. В същото време автомобил с бургаска регистрация, движещ се с висока скорост, се завърта и удря друга лека кола, паркирана в насрещната лента. От удара паркираната кола се преобръща и затиска младата жена, която е била на тротоара. Наталия Тинчева е загинала на място. 26-годишният шофьор на автомобила, причинил катастрофата, и возещият се с него младеж, на 25 години, и двамата от Бургас, също са пострадали при инцидента и са транспортирани в болницата в Разлог. След направените прегледи са пренасочени към болница в Благоевград, тъй като хирургичното отделение на здравното заведение в Разлог не работи. По непотвърдена информация полицията е разпитала двамата мъже за тежкия инцидент.

Районът на катастрофата продължава да бъде отцепен. До 12 часа там е било и тялото на загиналото момиче.

Наталия Тинчева е работела в ски училище в Банско и е била прекрасен човек и приятел, споделят нейни съученици, които са на мястото на инцидента заедно с родителите и брата на младата жена.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44