Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 450 младежи ще участват във второто издание на форума "Професиите на бъдещето"

Над 450 младежи от училища и университети в страната участват във второто издание на форума за кариерно развитие  "Професиите на бъдещето". Пред "Хоризонт" Вера Петканчин, организатор на форума, посочи:

Решихме да поставим фокус върху технологиите в професиите. Програмата е изпъстрена с доста интересни презентации от големи и по-малки технологични компании, които ще разкажат какво означава да упражняваш професията в съответната компания, както и какви са изискванията към младите хора. И как биха могли младите хора да бъдат вдъхновени да правят кариера в една такава компания. Другото интересно нещо са два панела, които ще наблегнат на тенденциите в човешките ресурси и за това какви служители търсят компаниите в днешно време, за това, че говорим все повече за развитие на талант, а не просто за упражнение на персонала. Идеята ни е да ориентираме младите хора какви възможни кариери, и то успешни кариери, с много възможности за развитие, ги очаква и в България, ако решат да учат и продължават да живеят и се развиват в нашата страна.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44