Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Множество нередности по трасето на новоизградения воден цикъл на Силистра

Експертна комисия, назначена от кмета на Силистра Юлиян Найденов е констатирала множество нередности по трасето на новоизградения воден цикъл на града. 

Комисията е извършила огледи за състоянието на улиците, тротоарите и зелените площи, през които минава трасето на новоизградената водопроводна и канализационна мрежа на Силистра. Констатирани са общо 44 проблемни участъка. Сред тях са пропадане на тротоари и асфалтова настилка, липсващо улично осветление и недовършени дъждопреливни шахти с липсващи стъпала. Установено е също, че строителите не са прекъснали временната връзка за отпадните води на града със старите колектори. Констатациите са предадени на изпълнителя на проекта "Строително-предприемачески холдинг" ЕООД. Съгласно договора всички нередности трябва да бъдат отстранени до края на месеца.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44