Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Български моряк е загинал при инцидент в Тайланд

Снимка: ЕПА/БГНЕС

33-годишният български моряк Тони Христов Колев е загинал при инцидент в Тайланд, съобщи "Пукет нюз". Колев е бил част от екипажа на суперяхтата "Оушън виктъри". Пострадал е тежко по време на вдигането на яхтената котва в района на Пукет. По-късно е починал в болницата. Разследването е довело да заключението, че инцидентът е нещастен случай. 

Яхтата "Оушън виктъри", принадлежаща на руския милиардер Виктор Рашников, е най-голямата от този вид, произведена в Италия, и е деветата в класацията на най-големите яхти в света. Рашников е натрупал състоянието си от 4,3 милиарда долара от бизнес със стомана. Той е 23-ти в списъка на най-богатите хора в Русия. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44