Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима младежи загинаха при катастрофа край село Липица

Снимка: БГНЕС
Трима младежи - две момичета и едно момче, загинаха при тежка катастрофа тази нощ в село Лепица, община Червен бряг. По искане на прокуратурата е започнал втори оглед на мястото на произшествието.

Около 1.00 часа тази нощ лек автомобил БМВ се е ударил в крайпътно дърво. Загинали са водачът - 23-годишен мъж от село Сухаче, и спътниците му - 17-годишен младеж от същото село и 18-годишно момиче от село Чомаковци. Водачът е бил неправоспособен. В колата са пътували още две момичета. Те са транспортирани в плевенската болница. Едното е на 17 години и е настанено в ортопедията, а другото момиче, което вчера е навършило 18 години, е с фрактура на раменната кост и е освободена за домашно лечение. 

По случая е образувано е досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44