Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветелин Цветанов бе изключен от ГЕРБ

Цветелин Цветанов
Снимка: www.mtitc.government.bg

Общинското ръководство на ГЕРБ в Плевен изключи от партията Цветелин Цветанов, директор на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", който бе обвинен за корупционни действия от прокуратурата, съобщава кореспондентът на БНР в града.

Лидерът на ГЕРБ в Плевен Мартин Митев свика спешно заседание снощи, на което е разгледан случаят с Цветелин Цветанов. Той членува в местната организация от началото на 2009-а година. Уронване престижа на партията е мотивът за изключването му. Решението е взето единодушно, съобщи организационният секретар Даниела Гонкова.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

ГЕРБ-Плевен ще решава дали да изключи от партията арестувания Цветелин Цветанов

Общинското ръководство на ГЕРБ в Плевен ще решава дали да изключи от партията арестувания директор на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ Цветелин Цветанов . Лидерът на партията в Плевен Мартин Митев лично внася за разглеждане този въпрос,..

публикувано на 31.03.16 в 19:17
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44