Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

15-годишно момиче е било блъснато на пешеходна пътека в Монтана

Снимка: Радио Видин

15-годишно момиче е блъснато в петък следобед на пешеходна пътека на кръстовище в Монтана. Момичето е в болница с фрактура на едната ръка, без опасност за живота.

Инцидентът е предизвикан от 26-годишен водач на автомобил, регистриран за множество нарушения. След като ударил ученичката от намиращата се наблизо професионална гимназия по лека промишленост, той блъснал последователно още два изчакващи на кръстовището автомобила. От полицията съобщиха, че нарушителят има 2-годишна присъда с три години изпитателен срок за инцидент, случил се преди 5 години.

Тогава той блъснал 60-годишен мъж, след което се укрил. Задържан е за 24 часа в ареста на Районното управление на полицията, по случая е образувано досъдебно производство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44