Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Съдът в Стара Загора остави в ареста мъж, обвинен в блудство с две жени в училищен двор

Районният съд в Стара Загора определи постоянна мярка „задържане под стража“ за 20-годишен мъж, блудствал с две жени на 21 и 25-годишна възраст след употреба на сила.  От досегашните следствени действия е установено, че това се е случило на 9 и 12 март тази година в двора на училище в Стара Загора и в междублоково пространство. Мъжът е заплашвал младите жени, нанасял е удари по главата и тялото им и се е заканвал със саморазправа. На насилника е повдигнато обвинение за двете престъпления, за всяко от които е предвидено лишаване от свобода от 2 до 8 години. Той е оставен в ареста, за да не се укрие и да не извърши други престъпни действия. Определението на Районния съд може да бъде обжалвано пред Окръжен съд-Стара Загора.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44