Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъжете, нанесли средни телесни повреди на полицейски служител, остават в ареста

Снимка: БГНЕС

Съдът в Сливен остави в ареста Христо Борисов и Емил Митков, които са обвинени за нанасяне на средни телесни повреди на полицейски служител. Той е със счупвания на черепа и лицевите кости.

Емил Митков е осъждан 4 пъти за кражби и разпространение на наркотици. Той е извършил деянието в изпитателния срок на условна присъда, а след нападението над полицая се е укрил.

Съучастникът му Христо Борисов също е осъждан многократно - има 5 присъди за причиняване на средна телесна повреда, хулиганство и контрабанда с акцизни стоки.

Определението на Районния съд подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Сливен.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44