Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вероника Делибалтова: На предстоящия конкрес БСП трябва да се консолидира и да засили критиките си към управляващите

Снимка: БГНЕС

За да си върне доверието на избирателите, на предстоящия конкрес БСП трябва да се консолидира и да засили критиките си към управляващите. Това каза председателят на Младежкото обединение на БСП Вероника Делибалтова:

По-голяма острота в тона, който имаме към управляващите. Смятам, че това трябва да се засили изключително много, тъй като в момента, чуваемостта по отношение на наши отделни предложения, не е достатъчно голяма и в тази посока, новото ръководство на партията би следвало да вложи повече усилия. В историята на партията не е имало толкова кандидати за лидер. От една страна това не е добре, от друга страна това означава, че БСП има достатъчно национални фигури и достатъчно организации, които да ги подкрепят.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44