Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ИА “Борба с градушките” обяви начало на сезона за борба с градушките

Снимка: БГНЕС

Изпълнителна агенция “Борба с градушките” обяви начало на сезона за борба с градушките. На разположение са  близо 8 хиляди противоградни ракети.
Всичките 20 площадки в Плевенска област вече работят.
Преди дни всичките 52-ма ракетострелци бяха в гражданско неподчинение. Днес те са на работа.
Цветослав Христов, ракетострелец от Горни Дъбник: 
На всички ракетни площадки техниката е приета и хората са готови за въздействие срещу градоносните облаци. Ракетните площадки са заредени с ракети, хората са по места и ще работим. Хората са отговорни, готовността е на шест. Всеки един момент от тук нататък ние ще действаме по план. За момента исканията са изпълнени. Впоследствие, ако се окажем излъгани, не гарантирам какво ще се случи.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44