Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

София Владимирова и Розита Еленова са новите членове на СЕМ

| обновено на 27.04.16 в 10:34
Снимка: БГНЕС

Парламентът избра София Владимирова и Розита Еленова за членове на Съвета за електронни медии (СЕМ). Двете заемат местата на Георги Лозанов и Анна Хаджиева.

Номинирани бяха шестима кандидати - Иво Драганов, Васил Чобанов, Кин Стоянов, Любомир Халачев, София Владимирова и Розита Еленова.

След попълването на парламентарната квота в регулатора ще влезе и Бетина Жотева, за която президентът Росен Плевнелиев издаде указ преди почти година.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Весислава Антонова

Весислава Антонова: Несериозно е да се твърди, че новият състав на СЕМ не е подготвен да избере директори на БНТ и БНР

Да твърдиш, че някой е неподготвен, още повече, че някои от кандидатите са били част от предишни регулатори, е най-малкото несериозно. Така журналистът Весислава Антонова от в.“Капитал“ коментира публикация в "24 часа", според която анкетирани..

публикувано на 27.04.16 в 10:36
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44