Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж е намерен убит в апартамент в столичния квартал "Дружба"

| обновено на 02.05.16 в 17:23
Снимка: БГНЕС

Мъж на около 40 години е намерен убит в апартамент в столичния квартал "Дружба".

Според криминалисти причината за смъртта е побой.

Днес сутринта познати на мъжа са подали сигнал, че го издирват и че не са го виждали от известно време. Екип на полицията отишли на адреса, на който той живеел в столичният квартал "Дружба".  В жилището е открито тялото на мъжа. При огледа е установено, че по него има следи от насилие. Източници от МВР обясниха пред "Хоризонт", че в случая най-вероятно става дума за убийство след побой. Това обаче се е случило преди няколко дни е установил още огледът. Криминалистги разследват случая. Устатновено е, че мъжът е живял преди време с жена, от която има и дете. Двамата обаче са се скарали и жената е напуснала жилището. Случаят се изяснява.

Аутопсия ще установи точната причина за смъртта на мъжа. След първоначалния оглед разследващите установиха следи от насилие и предположението, че причина за смъртта може да е нанесен побой. От МВР, обаче не изключват  възможността мъжът да е получил инфаркт или инсулт след побоя и това да е предизвикало смъртта му. За момента няма данни той да е имал  криминални регистрации. Продължават разпитите на близките и съседите на убития.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44