Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията във Велико Търново обяви за издирване 16-годишно момиче

Полицията във Велико Търново обяви за издирване 16-годишно момиче от село Беляковец. По сведения от родителите, Богдана Ухер е напуснала дома си вчера в 11,00 часа и от тогава е в неизвестност. Била е облечена с черен клин и черно горнище на анцунг, обута  със сини кецове. Богдана е висока 165-166 см, със сини очи.
Всички, които имат информация за местонахождението на момичето и могат да помогнат, да сигнализират на тел. 112, 062/620 151 или в най-близкото управление на МВР.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44