Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама от феновете на ПФК „Левски“, задържани при безредиците в Благоевград, остават в ареста

Двама от осемте фенове на футболен клуб „Левски“, които миналата вечер бяха задържани при безредиците на стадиона в Благоевград, остават в ареста за 72 часа.

Прокуратурата им повдигна обвинение за едро хулиганство и ще поиска от съда постоянното им задържане. В процеса на досъдебното производство е станало ясно, че двамата са криминално проявени и имат забрана да посещават футболни срещи. При безредиците пострадаха осем служители на полицията, двама от които все още са в болнично заведение.

Междувременно от футболния клуб „Пирин“ разпространиха декларация, в която се твърди, че феновете на благоевградския отбор по никакъв начин не са предизвиквали напрежение и настояват за най-строги мерки срещу хулиганските прояви по време на спортни събития.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44