Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Благоевград ще бъде връчен приза "Училище на годината"

Благоевград
Снимка: Уикипедия

На тържествена церемония в Благоевград ще бъде връчен приза „ Училище на годината“. Инициативата на общината стартира миналата година и  се превърна в едно от най- вълнуващите събития преди 24 май, който е и празник  на Благоевград. 

14 училища участваха в надпреварата, която е в два кръга - знание и култура. 

Освен „Училище на годината“ ще бъдат отличени  още  „Учител“  и „Директор“ на годината. Преди церемонията всички  училища  ще се включат в  празнично шествие из централните улици на Благоевград,  и ще бъдат посрещнати пред зала „ Яворов“ от Биг бенда на областния център.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44