Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Скандал между лекар и пациенти в спешния център в Казанлък

Снимка: Георги Корнейков, БНР
Скандал е избухнал в спешния център в Казанлък следобед, потвърдиха за "Хоризонт" от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Стара Загора. Трима жители на казанлъшкото село Хаджи Димитрово посетили спешния център заради бъбречна криза, която единият от тях получил. Той бил прегледан и обслужен от директора на спешния център д-р Апостол Терзиев, който в този момент давал дежурство. Мъжът бил поставен на система и докато тя се вливала той влязъл в пререкание с лекаря. Според очевидци последвал скандал.

Пациентът счупил една от кушетките в спешния център. Единият от нападателите е задържан. В момента полицията извършва проверка на мястото на инцидента.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44