Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тежка катастрофа отне живота на 37-годишен мъж на пътя Банско-Гоце Делчев

Снимка: БГНЕС

При тежка катастрофа на пътя Банско-Гоце Делчев загина 37-годишен мъж, а двама души са с опасност за живота. Катастрофата е станала малко преди 18 часа.

Тежкотоварен камион, движещ се в посока Гоце Делчев, прави рязък ляв завой  към асфалтова база, намираща се между Добринище и село Места. Зад камиона се е движел лек автомобил, който буквално се е врязал в тира. 

От удара на място е загинал един от тримата мъже, пътуващи в леката кола.  Другите двама, единият от които е шофирал автомобила, са транспортирани в болнично заведение с опасност за живота. Пострадалите са от Гоце Делчев.

Полицията е на мястото на катастрофата и разследва причините за инцидента. Движението по пътя е спряно и в двете посоки.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44