Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Образуваха производство срещу 18-годишен младеж, нападнал лекарски екип в Плевен

Снимка: http://www.prb.bg

Плевенската прокуратура образува бързо производство срещу 18-годишен младеж, нападнал лекарски екип, съобщи говорителят на прокуратурата Добринка Матеева.

При инцидента, станал в ранните часове преди дни, е пострадал шофьорът на линейката. Разследващите органи уточняват причините за нападението, за което едва днес през деня съобщиха от МВР.

18-годишният младеж причинил лека телесна повреда по хулигански подбуди на 41-годишен мъж, шофьор на линейката при Центъра за спешна медицинска помощ на Университетската болница. Произшествието станало на кръстовището на улиците "Шипка" и "Сан Стефано" в Плевен.

Нападението е извършено по време на посещение на лекарски екип по сигнал за пострадало лице. Извършителят е отправил обиди, псувни и е нанесъл удари в областта на лицето на шофьора, уточняват от Областната дирекция на МВР. Очаква се до седмица разследването да приключи, допълни Матеева.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44