Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 30 хиляди лични документи са издадени в района на Кърджали от началото на годината

Снимка: БГНЕС

Над 30 хиляди лични документи са издадени в района на Кърджали за първите пет месеца на годината. Само за последната работна седмица заявления са подали 1 700 души. Част от тях са наши изселници в Турция.

Очаква се в разгара на летните отпуски да се увеличат и опашките пред паспортната служба в Кърджали.

Всяка сутрин в 6 часа на чакащите пред паспортната служба се раздават номера. Дневният лимит е 150 броя. На ден в Кърджали се обработват 180 обикновени и 30 експресни поръчки, около 100 са заявленията в Районните управления в областта. Най-много са издадените паспорти - 19 000 от началото на годината до сега.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44