Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полубрат на Бил Клинтън беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние

Бил Клинтън
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Роджър Клинтън, полубрат на бившия американски президент Бил Клинтън, беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние близо до Лос Анджелис, предадоха Франс прес и ТАСС.

Петдесет и девет годишният Роджър, който е актьор и музикант и който е с 10 години по-малък от Бил Клинтън, е бил спрян да шофира пиян в неделя и откаран в ареста. Той е освободен вчера срещу гаранция от 15 000 долара. На 2 септември Роджър Клинтън трябва да се яви в съда, за да чуе какви обвинения ще му бъдат повдигнати.

Той е известен с проблемите си с дрогата и алкохола. През 1985 г. Роджър Клинтън беше осъден за притежание на дрога. През 2001 г. той беше арестуван отново за шофиране в нетрезво състояние.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44