Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дете на година и 11 месеца почина след инцидент в Приморско

Момиченце на година и 11 месеца почина след инцидент в Приморско. То падна по стълбите в едноименния гранд хотел. Детето веднага е било откарано в  болница, но въпреки усилията на лекарите е издъхнало. 

Трагично завърши почивката на семейство, пристигнало в Приморско. Вчера по обед родителите на момиченцето се опитали да се регистрират в хотела. Точно тогава детето е тръгнало към стълбите, водещи към СПА центъра, обясни говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева.

Момиченцето е паднало от разстояние два метра височина върху стълби, водещи към СПА центъра на хотела. Своевременно детето е откарано в центъра за спешна медицинска помощ в Приморско и от там в бургаската болница, където е оставено за наблюдение.

От бургаската болница съобщиха, че се касае за изключително тежка травма. Момиченцето е било под наблюдение цяла нощ, но въпреки положените усилия е починало към осем часа тази сутрин. Образувано е досъдебно производство.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44