Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разбиха тотопункт в Плевен

| обновено на 09.06.16 в 15:49
Снимка: БГНЕС

Разбит е тотопункт на една от централните улици на Плевен, съобщи говорителят на МВР Мариана Цветкова. Откраднати са хиляда лева и лотарийни билети, чиято стойност се уточнява. Тотото се намира на автобусна спирка на една от централните улици в Плевен - "Сан Стефано“ и е в близост до сградата на Областната дирекция на МВР.  

Сигналът е подаден от служителката в пункта, която след като отишла на работа тази сутрин, видяла, че една от халките на катинара на входната врата е отскубната, а вратата е леко открехната. Извършителите по първоначални данни са разбили една каса, а втората не са успели. Има разминаване в първоначалната информация. Предстои да бъде извършена ревизия, допълни регионалният говорител на МВР в Плевен Мариана Цветкова.

В момента продължава огледът на място. Образувано е досъдебно производство. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44