Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов: По-изгодно време за мен за избори няма, а те точно това провокират

Снимка: БГНЕС

В град Раковски премиерът Бойко Борисов коментира, че за него няма по-добър момент от предсрочни избори сега, защото всички социологически прогнозите сочат голямо предимство за ГЕРБ. Премиерът определи  настоящото управление на страната като стабилно:
По-изгодно време за мен за избори няма, а те точно това провокират. Как ще се представят и какво ще стане. Аз нямам социологическа агенция, виждате, вие ги давате по вашите телевизии. Отговорно ли е това? И БСП, и ДПС, и ДСБ, опозицията. Виждам стабилно управление, само БСП, ДПС и ДСБ заедно, и Атака. Това би било стабилно управление, иначе, сега идвам от Славовица, може да видите как ме посрещнаха земеделците. Ние с РБ плюс ПФ, който ни подкрепя, е другото стабилно правителство.

Премиерът Борисов присъства на церемонията по откриването на 4 нови улици в град Раковски. Общата дължина на пътните участъци, изградени от началото на годината в града, е над 2 километра. За строежа им общината е получила 1 милион лева целева субсидия от държавния бюджет и е осигурила около половин милион лева съфинансиране. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44