Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тежка катастрофа по пътя Стара Загора-Раднево

Снимка: БГНЕС

7-годишно дете и 29-годишен мъж са с опасност за живота след тежка катастрофа, станала в събота на надлеза над автомагистрала "Тракия” по пътя Стара Загора-Раднево. В сблъсъка е загинал 61-годишен мъж. 

Лек автомобил "Опел Астра” е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в БМВ, управлявано от 23-годишна жена от Стара Загора. В резултат на удара шофьорът на "Опел”-а загива на място. 29-годишен мъж, който се возел до него, е настанен в отделението по неврохирургия на старозагорската университетска болница с множество травми и кръвоизлив на белите дробове и с опасност за живота. С опасност за живота е и 7-годишно момче с тежки фрактури, контузии на мозъка и на белия дроб. В травматология е приет и 38-годишен мъж. Жената, която карала БМВ-то, е освободена за домашно лечение с фрактура на дясното стъпало. По случая е образувано досъдебно производство в Райнното полицейско управление в Раднево.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44