Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джон Лоутън тази година ще пее в Тутракан за Джулай морнинг

Снимка: Дневник
За първи път от години емблемите на Джулай морнинг - групата "БТР" и вокалистът на "Юрая Хийп" Джон Лоутън няма да посрещнат първото юлско утро на Камен бряг, а ще пеят и свирят на брега на река Дунав в Тутракан.

За четвърта поредна година общината в Тутракан организира масово посрещане на първото юлско утро на Дунавския бряг.

Ние за първи път ще сме тук толкова рано и ще посрещнем изгрева. Мисля, че ще бъде вълшебно изживяване, както винаги сме се опитвали да го направим. Най-важното е духът на този фестивал. Мисля, че тази година няма да бъде по-различен, каза вокалистът на "БТР" Наско Пенев.
  
Кметът на Тутракан Димитър Стефанов е твърдо решен да направи града предпочитано място за туристи и гости:

Стана традиция за град Тутракан последния ден от юни месец и първия от юли да празнуваме юлското утро. Затова смятам, че Джулай морнинг като мероприятие ще се разрасне с група "БТР" и с Джон Лоутън.
  
Концертите ще започнат още тази вечер при залез слънце и ще продължат през цялата нощ. На сцената ще се изявят и много млади рокбанди от цялата страна.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44