Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фотограф създаде сайт със снимки и информация за 600 обекта във Велико Търново и района

Емилиян Френчев
Снимка: Катя Чорова

Професионален фотограф създаде интернет сайт, който представя панорамни снимки и информация за 600 обекта във Велико Търново и района. Това дава възможност на туристи от страната и чужбина да се разходят виртуално в града, за да изберат къде да отседнат.

Сайтът "Панорама БГ" е създаден от варненския фотограф Емилиян Френчев, който е търновски зет. Той е заснел панорамни изображения на различни обекти и Велико Търново от птичи поглед:

За момента съм разделил панорамите, въздушните, които съм заснел, на няколко основни категории: стар град, нов град, туристически обекти, паркове и "Арбанаси", като имаме за града настаняване, заведения, магазини, услуги, образование, култура, свободно време, здраве, спорт, имоти.

Идеята на Френчев е сайтът да се разширява и да предлага виртуални разходки и в други градове в страната.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44