Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спират движението по главния път Е-79 при Кресна

Снимка: Жоро Александров

Движението по главен път Е- 79 в района на Кресненското дефиле в посока Благоевград ще бъде ограничено за период от един час между 16.00 и 17.00 часа. Причината е изваждането на товарен автомобил, който падна в река Струма. По-рано движението беше спряно за около 40 минути, но заради високите температури и натоварения трафик действията по изваждането на камиона бяха променен за по-късен час. 

Шофьорът на тира, който е пътувал от Гърция към София, е с леки наранявания. Тежките машини за изваждането на камиона вече са на място. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44