Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Железничарите в Гърция започват 48-часови стачки

Железничарите в Гърция обявиха щафетни 48-часови стачки. До сряда поне няма да се движат, както пътническите, така и товарните железопътни превози. Това налага промени и в движението на международните влакове между България и Гърция, съобщиха от БДЖ. Днес и в неделя (10-и юли) няма да пътуват няколко влака -  международният бърз влак София-Солун, с час на заминаване 23:55 часа от София и международният бърз влак Солун-София, който тръжгва от Солун в 23:10 ч.

Международните бързи влакове, които пътуват през деня между България и Гърция, ще се движат само между София и Кулата.

От „БДЖ - Пътнически превози” уверяват, че ще възстановяват сумите на всички пътници, закупили предварително билети за пътуване за отменените влакове за Гърция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44