Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Веселин Марешки няма да се кандидатира за президент, създава партия

Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Веселин Марешки се отказва от участие в президентските избори и създава партия, която ще носи името Националното освободително движение "За чиста и свята република". Първата му структура ще бъде разкрита в Добрич.

В обръщението си  Марешки обяснява отказа си от президентската надпревара с опита на партиите да обезличат президентската институция като предлагат несериозни кандидати:

Така ще мога да се концентрирам върху родолюбивото и патриотично дело - разбиване на картела в горивата. Картелът, който ежедневно ни ограбва и мародерства.

Целта на новата политическа формация е да обхване всички българи, които имат нужда от справедливост, избор, свобода и нормално бъдеще. Националното освободително движение "За чиста и свята република" ще работи за участие в редовните парламентарни избори през 2018 година.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44