Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рок музикантите от "Куин" срещу Тръмп

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Музикантите от рокгрупа "Куин" протестираха по време на конгреса на Републиканската партия в Кливлънд, заради използването на техния хит "Ние сме шампионите" в кандидат-президентската кампания на Доналд Тръмп.

"Куин" излязоха с декларация в Туитър, в която се казва, че не са давали разрешение на Тръмп да използва тяхната песен на конгреса. И други музиканти по-рано настояха пред Тръмп да престане да използва тяхната музика в предизборната си кампания. Сред тях са групата "Ролинг стоунс" и певците Адел и Нийл Янг.

Очаква се по-късно тази вечер Тръмп да бъде официално номиниран за кандидат на партията за президент на САЩ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44