Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама души загинаха при тежка катастрофа край Драгоман

Снимка: БГНЕС

Двама мотористи загинаха на място след сблъсък на мотор с лека кола тази сутрин около 5.30 ч. близо до Драгоман.

В автомобила са се возили двама турски граждани - мъж и жена, които не са пострадали. След удара колата е излетяла от пътя и е паднала в близкото дере. За момента не е ясна точната причина за тежкия пътен инзидент. Предполага се, че шофьорът на колата е загубил за момент внимание или е заспал. Към момента продължава огледът на място, движението е все още затруднено.

Две жени са пострадали при катастрофа на 66-ти км на автомагистрала "Тракия“ в посока Пловдив. Сблъсъкът е между лек и товарен автомобил. Пострадалите са откарани към пазарджишката болница. Минути след този инцидент е станала още една катастрофа в същия участък, където се сблъскаха  коли на турски гастарбайтери, връщащи се от Западна Европа за летните си отпуски. Образува се задръстване.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Километрично задръстване на АМ "Тракия" в посока Пловдив

Все още има километрично задръстване на магистрала "Тракия" в посока Пловдив, съобщиха слушатели на "Хоризонт". Проблемите в движението са от сутринта, когато на мястото станаха две катастрофи , има и четирима пострадали турски гастарбайтери, връщащи се от..

обновено на 24.07.16 в 12:59
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44