Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Михов: Нямам намерения да участвам в президентските избори

Михо Михов
Снимка: БГНЕС
Депутатът от АБВ генерал Михо Михов категорично отхвърли възможността да участва като кандидат в предстоящите президентски избори, въпреки че има предложения от левицата:

Използвам повода да благодаря на членовете на БСП, които ме номинират за кандидатура, преобладаващо вицепрезидентска. По отношение на АБВ, с ръководството сме водили подобни разговори, но не се виждам в тази борба и нямам никакви намерения да участвам в нея.


Председателят на парламентарната Комисия по отбрана смята, че заради ситуацията в Турция,  е необходимо да бъде свикан Конкултативният  съвет по национална сигурност към президента.

Консултативен съвет, на който ще имат възможност да говорят силовите министри, министър-председателят и, разбира се, лидерите на политическите партии, представени в Народното събрание. Такъв Консултативен съвет ще има за цел, според нас, превантивност, успокояване на ситуацията и излъчване на послание към наш  много важен съсед.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44