Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Районният съд във Велико Търново наложи 200 лв. глоба за дребно хулиганство на 37-годишен мъж

Снимка: БГНЕС

Двеста лева глоба е наложил днес Районният съд във Велико Търново на 37-годишен мъж за дребно хулиганство. Причината е спор между водачи на пътя.

В събота вечер на централната улица "Васил Левски" той стрелял във въздуха с газов пистолет при разправия  с водач и пътник от лека кола. Колата спряла на пешеходна пътека, забавила се да тръгне, той  подал сигнал с клаксона на джипа си и тогава възникнал скандал.  Пострадали от стрелбата  няма. Мъжът е задържан от полицията за 24 часа, съставен му е акт  по Указа за борба с дребното хулиганство,а съдът е определил размера на санкцията.

 






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44