Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пешеходец е загинал при катастрофа на пътя в района на кюстендилското село Ябълково

Снимка: БГНЕС

Пешеходец е загинал при  катастрофа на пътя село Ябълково – Кюстендил. Около 10 часа 56-годишният мъж е бил блъснат от лек автомобил, управляван от жена на 21 години. Тя не е останала на местопроизшествието, но минути след инцидента сама е подала сигнал в полицията. 

Тялото на пешеходеца е транспортирано в кюстендилската болница за аутопсия. На водачката на лекия автомобил също е оказана медицинска помощ, тъй като е била в шок от случилото се. Пробата за наличието на алкохол или упойващи вещества е отрицателна. Под наблюдението на прокурор е започнато досъдебно производство по случая.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44