Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Плевен общинските съветници на партия „Гергьовден" преминават в нова група

Снимка: pleven.bg

В Плевен престава да съществува самостоятелно досегашната група от общински съветници на партия „Гергьовден“. 

В Общинския съвет е регистрирана  нова група, към която се присъединяват и тримата представители на партията. Тя ще носи името “Патриоти за Плевен“. Най-многобройна остава групата на ГЕРБ от 10 съветници. 

Всичките трима досегашни членове, които сформираха "Гергьовден", преминават в новата група, към която се присъединяват още двама, напуснали групата "Плевен може, Плевен побеждава". Шестият регистриран съветник не е бил в нито една от досегашните групи.
Запазва се броят на групите - седем, а ГЕРБ остава с най-много съветници, следван от "Плевен може, Плевен побеждава" и от новата - "Патриоти за Плевен" - по 6. Ето какво каза председателят на Общинския съвет Мартин Митев:
Не смятам, че от сформирането на тази нова група би последвала някаква такава промяна, че да се отрази на гражданите и на обществото



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44