Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Алея на славата на плевенските спортисти подготвят в града

Снимка: pleven.bg

Алея на славата на плевенските спортисти подготвят в града по идея на неправителствени организации. 

Проучват се архивите за постижения през годините на изявени спортисти от Плевенския край. 

Алеята на спортната слава в Плевен ще е част от втората площадка за стрийтфитнес, която се изгражда в централната част на града по идея на неправителствените организации "Рицари без броня" и Националното сдружение на сираците в България. Още за проекта от Валентин Грижов.
От една година горе-долу се занимаваме с новата ни идея. В момента проектите са готови, разрешението от общината е готово. Остават парите и изпълнителя. Около 7-8 хиляди ще струва спортното съоръжение. Общината ни даде място, имахме малко помощ пак от общината, "Паркстрой" да ни го почистят.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44