Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

При три тежки катастрофи загинаха двама души, а други четирима пострадаха сериозно

Снимка: БГНЕС

При три тежки катастрофи на различни места загинаха двама души, а други четирима пострадаха сериозно. 
56-годишен мъж от Карлово загина на място, след като управляваната от него кола беше ударена от влекач, влязъл в насрещната лента на подбалканския път София-Бургас. Съпругата на загиналия е с фрактури и наранявания. 
На изхода на Пловдив в посока Пазарджик загина велосипедист, блъснат от лека кола със софийска регистрация. 

Трима младежи са пострадали при катастрофа край Гоце Делчев. Най-тежко ранено е 15-годишно момиче, което е с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

По информация на полицията 24-годишният младеж, който е управлявал леката кола, е предприел рисково и забранено изпреварване и се е ударил в насрещно движещ се автомобил. Тримата пострадали са от близкото село Буково и са се връщали от дискотека в Гоце Делчев.

Четирима души са ранени при катастрофа на  пътя Бургас-Варна. Те са настанени в  болница "Света Анна" във Варна, няма опасност за живота им. Инцидентът е станал на разклона за село Бенковски. Водач на лека кола губи контрол, навлиза в насрещното платно и се блъскал в други два автомобила. Причините се изясняват. В момента на мястото има задръстване, но пътят е проходим.

Катастрофа е станала на магистрала Тракия при 188 километър по посока София. 
Временно е ограничено движението по активната и аварийната лента. Движението се осъществява в изпреварващата лента и се регулира от "Пътна полиция".

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44