Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Шейново задържаха рецидивист, извършил множество кражби на автомобили

Снимка: БГНЕС

Задържаха рецидивист, извършил множество кражби на автомобили. Той е бил обявен за общодържавно издирване след бягството му на 4 август от затворническо общежитие, където изтърпявал присъда, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР-Стара Загора. 
Крадецът е бил заловен от полицията в землището на Казанлъшкото село Шейново. Придвижвал се отново с краден автомобил, а близо до мястото, където е задържан, е намерена изоставена и друга открадната кола. 
От 4-и август досега автокрадецът е съпричастен към пет случая на кражби на коли и две кражби от домове, за които има образувани досъдебни производства. Рецидивистът е задържан за 24 часа, работата по изясняване на случая продължава. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44