Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

МС предлага на президента да издаде указ за назначаване на бригаден генерал Цанко Стойков за командир на ВВС

| обновено на 24.08.16 в 14:55
Снимка: Български военновъздушни сили

Министерският съвет предлага на президента да издаде указ за назначаване на бригаден генерал Цанко Стойков на длъжността „Командир на Военновъздушните сили“ и за удостояването му с висше офицерско звание „генерал-майор". Това стана ясно след заседанието на правителството. 

Вчера министърът на отбраната Николай Ненчев съобщи, че предлага бригаден генерал Цанко Стойков, който в момента е военен аташе в САЩ, за командир на Военновъздушните сили: Нека да изчакаме решението на МС и указа на президента. Аз съм взел моето решение, генерал Стойков, военният ни аташе в САЩ.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44