Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Каракачанов: България да втвърди тона и към ЕС, и към Турция

Красимир Каракачанов
Снимка: БГНЕС

България да втвърди тона и към ЕС, и към Турция, настоява заместник-предедеателят на Народното събрание Красимир Каракачанов. Той се аргументира с необходимостта от ясно решение на мигрантския проблем:  
Първо, самата Турция не спазва споразумението и се опитва, използвайки нелегалните мигранти, да притиска Европа и да получава политически отстъпки. Това е ясно за всички. Политиците в Европа са разделени и нямат ясна визия какво се случва. По отношение на Брюксел, трябва да се заяви, че ние искаме ясно и категорично помощ в жива сила
Каракачанов посети в благоевградското село Сугарево, където участва във възпоменателна церемония по повод 92 години от смъртта на легендарния водач на организацията Тодор Александров.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44