Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

6-километрова колона от ТИР-ове и автомобили на Дунав мост 2

Снимка: БГНЕС

Около 6 километра е колоната от ТИР-ове и автомобили на "Дунав мост 2“ при Видин-Калафат. Това съобщиха от Граничния полицейски участък във Видин. 

Причината е традиционно големият трафик в събота и в неделя, каза дежурният на граничния пункт, въпреки че работят и двете платна. Друга причина е фактът, че в почивните дни унгарските гранични пунктове не пропускат тежкотоварни автомобили и те обикновено в неделя се зареждат на българската граница. На румънския граничен пункт на моста отскоро е въведена нова услуга, подобна на нашата "Пътни такси“ и на входа към България също се образува опашка.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44