Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

840 първокласници ще прекрачат за първи път прага на училището в община Шумен

Снимка: Иванка Петрова

840 първокласници ще прекрачат за първи път прага на училището в община Шумен.
На първия учебен ден всяко от децата ще получи като подарък книгата „Меко казано” от Валери Петров, съобщи заместник-кметът по „Образование и култура” Найден Косев и допълни: 
Изключително ценна книжка на нашия велик български автор Валери Петров, където героят от този повествователен и поетичен текст, който е в книжката, всъщност ще разкаже на всяко едно българско дете в първи клас своите преживявания, за срещата с животни, със ситуации и с действителност, която за една такава възраст ще бъде интересна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44