Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младеж предизвика катастрофа във Велико Търново

| обновено на 15.09.16 в 16:10
Личен архив
Снимка: Личен архив

16-годишен младеж без книжка е предизвикал верижна катастрофа в района на едно от училищата във Велико Търново. Няма пострадали хора.

Около 10 часа на улица "Ниш" младежът направил  внезапно обратен завой и ударил последователно три паркирани коли на родители, които били на тържество за първия учебен ден. Пострадали хора няма, но щетите върху автомобилите са сериозни. 

Момчето живее в SOS-общежитие във Велико Търново. Пътувало с 18-годишната си приятелка. Девойката дала на 16-годишния ключовете на колата, собственост на нейната леля, която била в чужбина.

На 16-годишния младеж е съставен акт за шофиране без свидетелство за управление и за предизвикване на пътно-транспортно произшествие.

Акт е съставен и на 18-годишната му приятелка, която е дала на неправоспобен водач ключовете на автомобила на своя роднина. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44