Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПФ настоява мигрантските центрове у нас да бъдат закрити

Снимка: БГНЕС
Патриотичният фронт настоява всички мигрантски центрове и лагери, разположени в населени места у нас, да бъдат закрити и изнесени непосредствено до границата, а икономическите мигранти да бъдат екстрадирани. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в декларация от парламентарната трибуна:

Патриотичният фронт настоява Министерският съвет на Република България да постави остро и незабавно пред Европейската комисия и Съвета на ЕС въпросът за нова европейска политика на отблъскване на нелегалните мигранти от нашата граница, която е и външна граница на ЕС. Това означава незабавна промяна в Дъблинските регламенти. Остро възразяваме и категорично се противопоставяме на идеите, лансирани от германския канцлер Меркел, страни, които откажат така наречената "релокация" или принудително преместване и заселване на нелегални мигранти, да бъдат глобявани с парични суми. Тези регламенти застрашават националния ни интерес и националната ни сигурност.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44