Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илияна Йотова: ГЕРБ е основният ни политически опонент в президентските избори

Илияна Йотова
Снимка: БГНЕС

Основният политически опонент на БСП в президентските избори е ГЕРБ, каза пред "Хоризонт" кандидатът на социалистите за вицепрезидент Илияна Йотова:
Но имаме едно условие: този път за разлика от предишни избори, да не се крие кампанията; за има дискусия, публична - най-вече през медиите. Да се сблъскат различните гледни точки, различните предложения, за това, каква трябва да бъде и какво да прави президентът, утре, януари месец, когато встъпи в своите правомощия. Ние с генерал Радев имаме своите конкретни предложения, както за външната сигурност, така и вътре в страната. Искаме да чуем нашите кандидати и нека на хората, наистина да им дадем правото на избор. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44